top of page

Termékeink természetesen önmagukban is megrendelhetőek, ugyanakkor szükség esetén - a TAVI KELLÉKEK esetében - kialakításra került medencék, tavak, halastavak részeként. Bármilyen felmerülő kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal, szívesen állunk rendelkezésére.

biomedence_edited.jpg

BIOMEDENCE

Klór és más vegyszerektől mentes, úszásra is alkalmas medence. Többféle kinézet választható. Van a hagyományos megoldás, melyben csak a medence test látható, minden más rejtve marad a szem előtt. Így bármilyen, akár a minimál stílusú építéshez is könnyedén hangolható. A természetes tó jellegű szűrést egy rejtett aknában oldjuk meg. Kérhető minimál növényzónával is, de hagyományos medencének néz ki. A végeredmény egy teljesen tisztavízű úszómedence. Bio szűréssel ellátott, gazdaságosan fenntartható biomedence.

BIO FÜRDŐTÓ

Ugyanaz, mint a biomedence, csak nagyban! A fürdőtó általában többzónás, a természethez közelebb álló elrendezéssel valósul meg. A bio fördőtó többféle növényzónával elkészíthető és nem használ semmilyen vegyi tisztítószert. Klórmentes megoldás. A belső mélyebb úszórészt jellemzően körül öleli a sekélyebb rész. Egy fürdőtó az 50kömbéter víztömegtől akár a több ezer köbméteres víz mennyiségig is kialakítható. Mindezt az átlagosnál kevesebb energia befektetéssel és ráfordított karbantartási idővel együtt is gazdaságosan lehet üzemeltetni.

HALASTÓ

Kialakításában hasonlít az egyszerű kerti tóhoz, de a szűrési megoldást komolyabbra kell venni a sok keletkező szerves anyag és a halak oxigénigénye miatt is. A szűrőt mindig a tó méretéhez kell igazítani, igaz ez a területére és a köbméter mennyiségre is. Köbméterenként 1-2 nagyobb hal és több kisebb is megengedhető. A halak etetése szükségtelen, a víz minőségre nézve káros is lehet. A biológiai egyensúly következtében nem alakul ki túlszaporodás. A halak táplálékát a fenéken elterített zeolit szemcsék között élő vízi lények képezik, és a BIO-szűrők ásványszemcséi között szaporodó zooplanktonok is.

TAVI KELLÉKEK

Kétoldalt vágott tipegő kövek

Darab / ***** HUF

Design kialakításához alkalmas kiegészítő. Tófürdők és halastavak elengedhetetlen kellékei. Használható tavon belül és kívül is , akár járda kialakítására is.

RIOLIT TUFA KERTÉPÍTŐ SZIKLA

Darab / **** HUF

Design kialakításához alkalmas kiegészítő. Tófürdők és halastavak elengedhetetlen kellékei. Használható sziklakert építéséhez is.

ZEOLIT

20 kg-os zsák / **** HUF 

A bioszűrés alfája és omegája. A természetes szűrő aerob és anaerob szűrőfelületek kialakításához, de csak felület takarásához is ideális választás a tavon belül.

ZEOLIT - NAGY KISZERELÉS

BigBag / ***** HUF

A bioszűrés alfája és omegája. A természetes szűrő aerob és anaerob szűrőfelületek kialakításához, de csak felület takarásához is ideális választás a tavon belül.

RIOLIT TUFA KERTÉPÍTŐ SZIKLA

Kaloda / **** HUF

Nagy mennyiség felhasználása estén ajánlott tófürdők és halastavak design részeként vagy sziklakert építéséhez.

GEOTEXTÍLIA

Geotexilek gazdag választéka minden igény kielégítésére alkalmas, akár medencéról, vagy halastóról legyen szó. Árlistánkkal kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot kollegánkkal, vagy az alábbi linket tekintse át, s szükség esetén állunk rendelkezésére

bottom of page