top of page

Szolgáltatásaink közé tartozik szűrőrendszerek értékesítése, szűrőrendszerek kivitelezése, úszótavak / fürdőtavak építése, kivitelezése; tavak körüli famunkák (stég, kiülők, keretek, lépcsők) és térburkolatok készítése. Kiemelt fontosságúak cégünk életében a teljes kivitelezés, mert a legösszetettebb feladatok közé tartozik, mind a megrendelő igényei, mind a helyszíni adottságok miatt. Ezen munkafolyamatok összekapcsolása és a megfelelő megoldás kialakítása szakértelmet igényel, melyet tapasztalatainkból fakadóan cégünk bátran mer vállalni. Kivitelezéseinket akár a megrendelővel vagy más kivitelező cégekkel együttműködve is eltudjuk végezni.

Toszuro.hu tervezési szolgáltatás

TERVEZÉS

A tervezés gyakran tűnik egyszerűnek, a gyakorlat azonban azt mutatja, hogy egy tó, vagy medence készítésének legbonyolultabb és legtöbb előkészítést igénylő fázisa.

Természetesen nem ritka az olyan eset, amikor elkészült, fixált, megrendelővel egyeztetett, szerződésben foglalt tervezés rendje borul fel külső tényezők hatására - megrendelő szeretne mást másképpen, nyersanyaghiány lép fel a piacon, vagy megváltoznak a kiegészítők és mennyiségeik, stb. - de gondos előkészítés, azaz tervezés esetén ezek a módosítások, idő közben fellépő igények vagy/és változó feltételek jól és gyorsan orvosolhatóak.

A tervezés fázisának első lépése természetesen a helyszín megtekintése, megrendelővel közösen - igényeinek maximálisan való figyelembevételével - a tervezettek kialakítása. Ezt az irodai munka követi, ahol a megfelelő mérnöki számításokon alapuló egyedi tervezés testet ölt. Utána további egyeztetések során finomodik, hangolódik a tervezett project a megrendelő bevonásával és alakul ki a végleges terv.

Toszuro.hu egyedi tőszűrő építése

TÓSZŰRŐ ÉPÍTÉSE

Cégünk tószűrő építésére is szakosodott az elmúlt esztendők során, sok esetben ugyanis már meglévő medencék, vagy tavak esetében dönt a megrendelő a szűrőrendszer változtatása mellett. Mind gazdaságossága, mind egyszerűsége, mind természetes volta miatt ugyanis egyre népszerűbb a saját vízfelülettel rendelkezők körében. A tószürő építése, azaz kialakításának folyamata abból a szempontból megegyezik a tervezés folyamatával, 
hogy első körben a helyszínt kell megvizsgálni és felmérni a lehetőségeket.

A vízfelület típusa, mérete nagyban meghatározza a szűrő méretét, ezért megfelelő helyet kell neki találni a helyszínen, ahol kialakítható. Rendkívül alacsony az olyan esetek száma, ahol annyira szűkös a rendelkezésre álló terület, hogy a szűrőnek csak a vízfelület területének csökkentésével, abból elhatárolt területen van hely a megfelelő kialakításhoz. A terep felmérése és a megrendelővel való egyeztetés után szerződésben foglalt módon cégünk elvégzi a nyersanyagok beszerzését és a szűrő határidőre való beépítését az előre meghatározott területre.

Toszuro.hu Tóépítési kivitelezés

TÓ TELJES KIÉPÍTÉSE


Abban az esetben, amikor cégünk nem csak a szűrőtervezés folyamatát egyezteti a megrendelővel, (ahol más cég a kivitelező) hanem magát a teljes tó kiépítését is elvégzi, a tervezésen túl a következő folyamatokat látja el: előkészítjük a tervekben megálmodott medret szakemberek és munkagépek segítségével, elvégezzük a vízszigetelés munkálatait sok évnyi tapasztalataink felhasználásával, az előre megbeszélt és a tervben lefektetett módon kialakítjuk a szűrő helyét, (ahová a gépesítési folyamat során majd maga a szűrő fizikailag is oda kerül) s végül de nem utolsó sorban a belső elemek is kialakításra kerülnek. Ez utóbbiakat szokás design elemek ként emlegetni, kettős szerepük pedig a tavak ökoegyensúlyának fenntartása, valamint a látvány biztosítása.

bottom of page