Bio tószűrés

   Az ásványosan támogatott biológiai szűrés a legmodernebb és leghatékonyabb biológiai szűrési eljárás. Egyúttal a leg-környezetbarátabb műszaki megoldás is. Alkalmazásuk akkor célszerű, ha nagy víztömegeket kell kristálytisztává tenni, kizárólag biológiai eljárással.

     A szűrők akadálytalanul lebontanak darabonként akár 50-100 db közepes méretű hal által termelt biológiai szennyezést is. Ehhez biztosítani kell a jól méretezett levegőztetést és az automatikus bio adalék hozzáadást.


       A szűrők - öntisztulást eredményező biológiai ciklussal rendelkeznek. Szűrőtöltetük a nemes ásvány, a zeolit, amely helyes szemcseméretben és minőségben alkalmazva rendkívül jó életteret biztosít a baktériumok számára. Szerkezeti felépítésük olyan kialakítású, amely biztosítja a szűrők belsejében a tökéletesen egyenletes vízáramlást.

Előnyök

Más rendszerekkel szemben a karbantartási igénye minimális. Egy hosszabb távollét, nyaralás sem okoz gondot a rendszernek!

Dobozos

A műanyag dobozos rendszereknél sokkal hatásosabb vízszűrést biztosít. Éves fenntartási költsége akár az egy tizede is lehet a dobozos szűrőrendszerekkel szemben.

Egyéb

Egyéb ásványi szűrőkhöz képest sokkal kisebb területen megoldható a vízkezelés. Míg egy általános rendszer egy 120 köbméteres tó esetében a vízfelület 40-60%-át felhasználja a tószűréshez, addig az általunk kivitelezett tószűrő kialakítható mindössze egy 3x2 méteres területen.

Végeredmény

A végeredmény egy magas tisztaságú, vegyszerektől mentes, kiváló minőségű és olcsón fenntartható vízfelület.

bioszures.jpg

Bioszűrés egyedi tervezéssel! 

     Tószűrő személyre szabott megoldással, profi kivitelezéssel, velünk a környezetvédelemre is odafigyelhet!

Napjainkban a tószűréssel kapcsolatban többféle alternatíva is rendelkezésre áll. Egyeseknek fontos, hogy olyan opciót válasszanak, ami környezetkímélő és egyszerűen fenntartható. Amennyiben Önnek is hasonlóak az igényei, ismerkedjen meg a bioszűréssel!

           Ez az alternatíva egyáltalán nem jelent veszélyt a környezetre, nagyon gyorsan kivitelezhető. A fenntartással sem lesznek problémák, hiszen ez esetben nem kell bajlódnia a vegyi tisztítással.

           A bioszűrés mindemellett tökéletesen passzolni fog az elképzeléseihez, hiszen teljes mértékben személyre szabott megoldást nyújtunk. Tudjuk, hogy nincs két egyforma vízfelület, köbméter és felhasználási mód, ezért rendszerünk kiépítése minden esetben egyedi tervezésen, mérnöki számításokon alapul.

            Honlapunkon bővebb információkat is találhat, és korábbi referenciáinkat is megtekintheti. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére!

©2021 toszuro.hu Bevon-Family Kft.