Válogatás korábbi munkáinkból

FÜRDŐTÓ ÉS KERTÉPÍTÉS 2021 PEST MEGYE / PRIVÁT MEGRENDELŐ

2021. Pest megyében kezdtünk egy fürdőtó építésbe egy nagyobb alapterületen. A kivitelezés során a kertépítési munkákra is kaptunk felkérést, így több lépésben végül elkészült egy csodálatos kert. Köszönhetően a tulajdonos remek elképzeléseinek a teljes összkép páratlannak mondható.

FÜRDŐTÓ ÉPÍTÉS 2021 SIÓFOK / PRIVÁT MEGRENDELŐ

2021. Siófokról kaptunk megkeresést  egy "kert kialakítására fürdőtóval" munkára, melyet egy kertépítő csapattal karöltve és a megrendelővel történt egyeztetéssel és közreműködésével építettünk fel. A tó négy részre lett tagolva. Egy virágos csendes kis kerti tó kapcsolódik a kert oldalához. Ezután a gépészeti aknát és a bio tószűrőt eltakarva egy napozó stéget építettünk. Ezt követi az ellenáramoltatóval úszásra is alkalmassá tett medence rész, majd a padokkal kialakított társalgó zárja a teret. Az úszó rész egy rejtett RGB színes LED világítást is kapott.

FÜRDŐTÓ ÉPÍTÉS 2020 EGER / PRIVÁT MEGRENDELŐ

2020-ban Egerben készült egy csodálatos panorámával büszkélkedhető telken egy fürdőtó mely a beépített ellenáramoltatónak köszönhetően a kis mérete ellenére úszásra is kiválóan alkalmas. A belső teret a vörösfenyőből épített medence test határolja. Az egyedi építésű bio vízszűrőnek köszönhetően a víz kristálytiszta, és a megrendelővel folyamatosan egyeztetve és az általa is végzett munkának köszönhetően egy csodálatos látványeleme is lett a kertnek ez a kis tavacska. 

TÓBŐVÍTÉS 2020 CSÖMÖR / PRIVÁT MEGRENDELŐ

2020-ban Csömörön egy már meglévő tavacskát alakítottunk át és láttunk el megfelelő biológiai szűréssel. Az előtte - utána képek jól mutatják a minőségi különbséget mind látványban mind vízminőségben.

BIOMEDENCE 2016 MOGYORÓD / PRIVÁT MEGRENDELŐ

2016-ban Mogyoródon épült ez a minimál stílusú biomedence, ahol az úszáshoz és szabadidőtevékenységhez készült víz tisztítását, a megrendelővel közös megegyezés alapján biológiai szűrési technika alapján készítettük. A szűréshez alkalmazott zeolit és a benne megtelepedett baktériumok hatásának köszönhetően a víz kristálytiszta. A medence kialakítása a megrendelő vágyai alapján műszaki szakembereink tervei és kivitelezései által épültek meg.

BIO FÜRDŐTÓ 2020 GYERMELY / PRIVÁT MEGRENDELŐ

2020-ban Gyermelyen épült ez a pazar bio fürdőtó, ahol az családi felfrissüléshez készült vízkép tisztítását -a megrendelővel közös megegyezés alapján- biológiai szűrési technikával készítettük el. A szűréshez alkalmazott zeolit és a benne megtelepedett baktériumok hatásának köszönhetően a víz kristálytiszta. A medence beton kialakítását a tulajdonos végezte el, majd a fóliázástól kezdve a tulajdonosokkal közösen munkát végezve alakult ki a tó végleges formája.

KERTI TÓ 2012 MISKOLCTAPOLCA / PRIVÁT MEGRENDELŐ

2012-ben Miskolctapolca épült ez a kis méretű kerti tó, privát megrendelőnél. A hely szűke miatt figyelni kellett a design elemek mennyiségére és azok elrendezésére, a kialakításnál a látvány volt az elsődleges szempont. A méretek ellenére a gondos előkészítés miatt a tervezés időtartama nem volt sokkal rövidebb egy nagyobb project előmunkálatainál, ellentétben a kivitelezéssel, ami természetesen jóval rövidebb időszakot foglalt magába, mint egy nagyobb vízfelület kialakítása.

LÁTVÁNYTÓ 2020-2021 BUDAPEST, ZUGLÓ / ÖNKORMÁNYZATI MEGRENDELŐ

2020-ban kezdődött Butapesten a Rákos patak rekonstrukció keretében egy látványtó a térség szépítésének keretein belül. Az önkormányzati megrendelő konkrét elképzeléseit kellett megvalósítani mind a tervezőasztalon, mind pedig gyakorlatban a terepen. A kapott terveket a javaslatainkkal együtt alkalmaztuk. A látványtó elkészítése a nagy mennyiségek okán jelentős időmennyiséget emésztett fel.