top of page

Válogatás korábbi munkáinkból

FÜRDŐTÓ ÉS KERTÉPÍTÉS 2021 PEST MEGYE / PRIVÁT MEGRENDELŐ

2021. Pest megyében kezdtünk egy fürdőtó építésbe egy nagyobb alapterületen. A kivitelezés során a kertépítési munkákra is kaptunk felkérést, így több lépésben végül elkészült egy csodálatos kert. Köszönhetően a tulajdonos remek elképzeléseinek a teljes összkép páratlannak mondható.

FÜRDŐTÓ ÉPÍTÉS 2021 SIÓFOK / PRIVÁT MEGRENDELŐ

2021. Siófokról kaptunk megkeresést  egy "kert kialakítására fürdőtóval" munkára, melyet egy kertépítő csapattal karöltve és a megrendelővel történt egyeztetéssel és közreműködésével építettünk fel. A tó négy részre lett tagolva. Egy virágos csendes kis kerti tó kapcsolódik a kert oldalához. Ezután a gépészeti aknát és a bio tószűrőt eltakarva egy napozó stéget építettünk. Ezt követi az ellenáramoltatóval úszásra is alkalmassá tett medence rész, majd a padokkal kialakított társalgó zárja a teret. Az úszó rész egy rejtett RGB színes LED világítást is kapott.

FÜRDŐTÓ ÉPÍTÉS 2020 EGER / PRIVÁT MEGRENDELŐ

2020-ban Egerben készült egy csodálatos panorámával büszkélkedhető telken egy fürdőtó mely a beépített ellenáramoltatónak köszönhetően a kis mérete ellenére úszásra is kiválóan alkalmas. A belső teret a vörösfenyőből épített medence test határolja. Az egyedi építésű bio vízszűrőnek köszönhetően a víz kristálytiszta, és a megrendelővel folyamatosan egyeztetve és az általa is végzett munkának köszönhetően egy csodálatos látványeleme is lett a kertnek ez a kis tavacska. 

TÓBŐVÍTÉS 2020 CSÖMÖR / PRIVÁT MEGRENDELŐ

2020-ban Csömörön egy már meglévő tavacskát alakítottunk át és láttunk el megfelelő biológiai szűréssel. Az előtte - utána képek jól mutatják a minőségi különbséget mind látványban mind vízminőségben.