top of page

Gyakori kérdések

Bár igyekeztünk a weboldalunk összeállításánál minden lényeges tudni valót leírni, mégis előfordulnak újabb kérdések, melyek válaszra várnak. Szükség szerint ez a lista is bővülni fog.

Leggyakoribb 3 kérdés és a válaszok

Mitől egyedi?

Egyedi mert, nem egy dobozból kicsomagolható termékről van szó. A tó elhelyezkedése, méretei, formája, felhasználása stb. alapján van kiszámolva a szükséges szűrés mérete, kialakítása. Ezek a körülmények mindig változnak, nincs két egyforma igény. Az eredmény viszont mindíg a legjobb kell legyen.

Mennyibe kerül?

Mivel a szűrő kialakítása egyedi így nem lehet egy "lista árat" kiírni mint az egyszerűbb dobozos szűrők esetében. A létező körülmények és a szükséges igények megállapítása után lehet az árakat kialakítani.

Biztosan működik?

A rendszer működik. Létező referenciáink vannak. A rendszer Magyar fejlesztés eredménye, a szabadalom jogtulajdonosának hozzájárulásával és aktív közreműködésével készül.

További kérdések és válaszok

  • Mennyi idő a rendszer kiépítése? - a rendszer építése 1-3 napot vesz igénybe. A rendszer tervezése hosszabb időt vesz igénybe mely lehet egy vagy akár három-négy hét is.

  • Csak Pest megyében vállalnak munkát? - nem csak Pest megyében, hanem országosan, illetve a körülmények függvényében a szomszédos országokban is  vállalunk szűrő építést.

  • Csak fürdőtavakhoz vállalnak szűrőépítést? - nem. A szűrőrendszerünk alkalmas kerti dísztavakhoz, halastavakhoz, halneveldéhez (akár pisztráng neveléshez is), fürdőtavakhoz és fürdő medencékhez egyaránt. Biológiai ásványi anyagokkal működő szűréstechnika.

bottom of page